MENU
Aula_close Layer 1

Aula

Aula - et let tilgængeligt redskab

Med Aula får du et let tilgængeligt redskab, som gør det nemt og overskueligt at tage del i dit barns hverdag og udvikling på Ullerødskolen.

Aula er udviklet for at understøtte samarbejdet om dit barns læring og trivsel. Det skal ske ved at skabe et velfungerende og sikkert rum for god og nem kommunikation mellem skolen, dig som forælder, forvaltningen og andre.

Tilpasset kommunikation

Som forælder kan du få et samlet overblik over alle dine børn, fordi du kan se alle relevante oplysninger i samme overbliksbillede. Aula giver dig gode muligheder for at tilpasse kommunikationen til dine egne ønsker og behov, og du kan fx slå notifikationer fra inden for et bestemt tidsrum eller slå notifikationer fra på diskussioner, du ikke længere ønsker at følge.

Aula - en sikker platform

Med Aula er kommunikationen nem og sikker. Platformen er bygget efter de nyeste standarder og regler for behandling af data og personfølsomme oplysninger og gør det nemt at sikre, at reglerne overholdes. 

Vil du vide mere så kig på https://aulainfo.dk/

Der ligger guides på: https://aulainfo.dk/guide-til-foraeldre-og-elever/uddannelsesmateriale/trin-for-trin-guides-paa-dansk/

 

Dokumenter

Forældrebrev om kontaktbogen

Shape Created with Sketch.